Nem szűnik meg az uniós szociális alap

2010. augusztus 23. 09:20

A foglalkoztatásért és szociális ügyekért felelős miniszteri biztos szerint nem megszüntetni, hanem éppen erősíteni fogják a felzárkóztatást segítő EU-alapot.

2010. augusztus 23. 09:20

Andor László foglalkoztatásért és szociális ügyekért felelős miniszteri biztos kijelentette: nem szüntetik meg azt az uniós szociális alapot, mely az alacsony jövedelmű tagországok felzárkóztatását hivatott elősegíteni.

A miniszteri biztos szerint éppen egy olyan projekten dolgoznak, mely az említett alapot még inkább előtérbe helyezi. Az Európa 2020 névre hallgató program a 75 százalékos foglalkoztatottságot, illetve a szegénység nagymértékű csökkentését tűzte ki célul.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szonja91
2010. augusztus 23. 16:40
Hát igen, munkára nagyobb szükség van!
hori77
2010. augusztus 23. 16:16
inkább munkát adjanak!
magnamater
2010. augusztus 23. 10:38
A romákra nem tessék-lássék munkát, hanem fontos feladatot: az árvízvédelmet, gátak, víztározók megépítését és karbantartását kell rábízni, s ne kapjon segélyt, aki ezt nem vállalja. Egyébként aki akart, az felzárkózott, a többiek meg csak azt tanulták meg, az állam eltartja őket. Egyébként árvízre már ősszel, s tavasszal is lehet számítani - mire vár a kormány?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!