Mégsem indul a KDNP-s Békésben

2010. augusztus 05. 22:11

Mégsem méretteti meg magát újra Izsó Gábor, Békés jelenlegi polgármestere. A városvezető néhány napja még KDNP-s színekben indult volna - többek között - a fideszes Erdős Norberttel szemben.

2010. augusztus 05. 22:11

Izsó Gábor hétfőn még azt közölte, hogy a KDNP további bizalmáról biztosította, ezért megméreti magát és az elmúlt négy évben végzett munkáját. Két napja azonban már arról tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy mégsem a párt jelöltjeként, hanem függetlenként, de a KDNP támogatásával indul. Csütörtökön viszont levélben értesítette a Békés Megyei Online hírportált, hogy hosszas mérlegelés után úgy döntött, nem kíván egy, a várost megosztó politikai csatározás részese lenni.

Mint fogalmazott: „a mai politikai viszonyok között Békés versenyképességét kormánypárti vezetéssel látom biztosítottnak. A KDNP-jelölés elvesztésével ezt polgármesterként nem tudom megadni Békés városának.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gentry
2010. augusztus 06. 12:45
Indul, csak a szavazólapon nem KDNP lesz, hanem Fidesz 2. Valahogy úgy, mint a bob-ban.
Senior
2010. augusztus 06. 08:12
Ezt mertem kommentelni aug. 3.-án 8,25-kor: "Az, majd OV eldönti, hogy melyik lép vissza. Kádéenpé, úgyan má!" Nyomták a minuszokat, mint állat... 2002-ben megkérdeztem egy ismerős képviselőt: -Indulsz a választásokon? -Még nem tudom, majd Viktor eldönti. Nem a megyei szervezet, nem is a városi, majd Ő dönt. Mitől lenne most másként? Sőt a helyzet fokozódik, KE, AB, stb, stb.
Rothmüller Mortizár
2010. augusztus 06. 08:07
http://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/36900/cpg/erdos-peter-zeneszoveg.html CPg : Erdős Péter - dalszöveg Úgy szeretném Úgy akarom Úgy szeretném Úgy akarom Úgy szeretném a szemedet kinyomni Úgy szeretném a füledet letépni Úgy szeretném a töködet levágni Úgy szeretném a beledet kitépni Erdős Péter kurva anyád! (9X) Úgy szeretném Úgy akarom Úgy szeretném Úgy akarom Úgy szeretném a szemedet kinyomnni, Úgy szeretném a füledet letépni, Úgy szeretnék a töködön ugrálni, Úgy szeretném a beledet kitépni, Erdős Péter, kurva anyád! (6X) A kurva anyád! (5X)
lastres
2010. augusztus 05. 23:56
Bizánc.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!