Lövöldözés: hazaengedték a sérültet

2010. augusztus 08. 17:17

A vártnál hamarabb hazaengedhették a kórházból azt a fiatalt, aki a szerda hajnali alsóörsi lövöldözésben sérült meg. A 25 éves férfi gyors ütemben gyógyult, ezért vasárnap hazamehetett.

2010. augusztus 08. 17:17

Elhagyhatta a kórházat vasárnap az a 25 éves zalaegerszegi fiatalember, aki szerdai az alsóörsi lövöldözésben szenvedett sérüléseket. A fiút nem a mentők, hanem szülei szállították haza.

A kórház főigazgatója korábban azt mondta, a fiatalembert két lőtt sérüléssel, súlyos, de nem életveszélyes állapotban szállították a kórházba, ahol azonnal megműtötték. Két lövéses »bemeneti nyílást« láttak el az orvosok, a lövedékek nem értek létfontosságú szervet. Szerdán még egy hétre becsülték azt az időt, amíg kórházi kezelésre szorul a sérült, de olyan ütemben gyógyult, problémamentesen, hogy már vasárnap haza lehetett engedni.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!