Forródrót működött Hagyó és a sztrájkolók között

2010. június 22. 12:10

Száznál is többször hívták a januári hatnapos BKV-sztrájk idején a munkabeszüntetésben főszerephez jutó szakszervezeti vezetők Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettest, illetve sajtófőnökét, Horváth Évát, értesült a Magyar Hírlap.

2010. június 22. 12:10

A több száz hívást tartalmazó lista azt bizonyíthatja, szoros kapcsolatot ápolt az időközben letartóztatott szocialista politikus egyes érdekvédelmi vezetőkkel. A sztrájk napjaiban felpörgött kommunikáció arra utalhat, a szakszervezeti vezetőket nem hagyhatta hidegen Hagyó véleménye a munkabeszüntetésről, jóllehet a főpolgármester már szeptemberben elvonta az MSZP-s városvezető BKV-val kapcsolatos jogkörét, írja a Magyar Hírlap. A lap szerint a BKV-sztrájk meghirdetésében szocialista belharcok is szerepet játszhattak.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szűcs Laci
2010. június 22. 19:42
Az igazi kommunista vízben, egyéb oldószerben nem oldódik.
drienovác
2010. június 22. 12:46
mik sülnek ki! érdekes módon a buszosok most ugyanúgy kiállnak a megállni csak nehézségek árán képes buszokkal, a külvárosi buszoknak ugyanúgy nincs se lengéscsillapításuk, se rugójuk stb... igaz, ha nem jönnének ki, tömegközlekedés se lenne....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!