Beteg lett Horváth Éva

2010. június 01. 12:22

Rabkórházba kerülhet a BKV-ügy gyanúsítottja, agydaganatot diagnosztizáltak nála - írja a Blikk.

2010. június 01. 12:22

A héten a tököli rabkórházba kerülhet Hagyó Miklós egykori sajtósa, Horváth Éva. Horváth Éva fejfájásos panaszai miatt fordult orvoshoz, mert egy, a tarkóján lévő daganat, állítása szerint nyomja az idegeket.

Az ügyfelem betegségét igazoló papírokat, orvosi szakvéleményeket a nyomozó hatóság rendelkezésére bocsátottuk, és azt kértük, hogy fogvatartását a tököli rabkórházban foganatosítsák, ahol megfelelő orvosi ellátásban részesülhet – nyilatkozta a Blikknek Gábor László ügyvéd.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
slomovicz
2010. június 01. 21:28
Meg akarok maradni mindig az emberségben, ezért gyógyulást kivánok, a hölgynek. ( Ha tényleg beteg.) Az előrehaladott betegség- az amit gyakran a világ összes pénzével sem lehet legyőzni. Azért a pénzt jó lenne ha visszatenné a kasszába. Érdekes , hogy milyen ragályos a szociknál a betegség. !? Mindegy- jobbulást.!
drienovác
2010. június 01. 13:46
"a tarkóján lévő daganat"... nos, az a feje lehet viccen kívül- jobbulást, ha tényleg beteg, ha viszont bármi nyomná az idegeket azon a részen, akkor neki súlyos mozgásos problémái volnának nagy valószínűséggel
CookKapitany
2010. június 01. 13:29
Ha tényleg daganata van, akkor lám, Isten nem ver bottal.
Naményi
2010. június 01. 13:18
Ezek az agybetegségek úgy látszik, börtönben terjednek a legjobban. Szegény Tasnádinak például agysorvadása lett, még szakvéleménye is volt róla.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!