Milliós tanácsok Steinernek

2010. május 06. 08:25

A Magyar Hírlap értesülései szerint Steiner Pál, a fővárosi MSZP frakcióvezetője 5,4 millió forintért foglalkoztatja városházi tanácsadóját.

2010. május 06. 08:25

A fővárosi nagykoalícióból kilépő, ám pozícióit megtartó MSZP-s Bródy Péter stratégiai és városfejlesztési tanácsnok 5,4 milliós megbízási szerződése idén januártól egészen az őszi önkormányzati választásokig érvényes.

Ez az összeg - ha a lap értesülései igazak - csaknem megegyezik Hagyó Miklós egykori főpolgármester-helyettesi irodája által a tavaly nyáron kötött két tanácsadói szerződés értékével. A politikus sajtószóvivője, Horváth Éva és Lelovics Ottó kommunikációs vezető egyformán 5,5 millió forintért dolgozott, azaz havonta átlagosan 900 ezer forintért.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2010. május 06. 11:32
Remélem, jól megszorongatják majd Steinert, mert ő is a titkok tudója. Még ha kérdez, az is hazugság. Tipikusan az az ember, akire nem biznám rá a kutya sétáltatását. /Lehet, hogfy megveszne a közelségétől/
röviden
2010. május 06. 10:54
Ki hihette azt, hogy Steiner et. hamvas szűzként ügyködött ebben a Városháza nevű kuplerájban?
honphibu
2010. május 06. 10:48
Ő a budapesti Suchman, már 15 éve rács mögött lenne a helye, de ez is észrevétlen marad. Tapsoljatok csak Lázár János Cirkusz-ígéreteinek, addig ezek meg hadd folytassák csak tovább nyugodtan a stiklijeiket.
trust
2010. május 06. 10:33
Szerintem már régóta az a véleményem, hogy ennek a fazonnak még a szeme sem áll jó, biztos benne van a sok buliban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!