Letartóztatták Horváth Évát és Lelovics Ottót

2010. május 26. 19:24

A hirado.hu információi szerint előzetes letartóztatásba helyezte a Fővárosi Bíróság Horváth Évát, Hagyó Miklós korábbi szóvivőjét és Lelovics Ottót, a volt szocialista főpolgármester-helyettes kommunikációs tanácsadóját.

2010. május 26. 19:24

Mindkettőjüket május 14-n vették őrizetbe, de a Budai Központi Kerületi Bíróság szabadlábra helyezte őket és elrendelte a házi őrizetüket. A Fővárosi Főügyészség felebbezése nyomán azonban a bíróság jogerősen elrendelte letartóztatásukat. Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszervezetben elkövetett hűtlen kezeléssel gyanúsítják őket.
 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ricochet
2010. május 26. 22:49
Apróra!!! Mikor jönnek a nagy halak???
Zázrivecz
2010. május 26. 20:41
Innen üzenem Viktornak, hogy tényleg új fegyházakat kell nyitni, a szocik meg a liberálisok lassan simán megtöltenek egyet.... Apropó a sok kancigányt is oda kell bebörtönözni és megtiltani a börtönbe a cigaretta és vazelin bevitelt :D
miloka
2010. május 26. 20:05
Helyes!! Aztán majd jöhetnek a következő paciensek is! S ők most koedukált zárkába kerülnek?? :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!