Előzetes letartóztatásba helyezik Hagyót

2010. május 17. 09:49

Meleg jégeralsót, fogkrémet, fogkefét és rágógumit kért ügyvédjétől a fogdában lévő politikus. Az ügyészség szökés, elrejtőzés és a bizonyosítás megnehezítésének veszélyére hivatkozva indítványozza Hagyó Miklós egykori főpolgármester-helyettes és két munkatársa előzetes letartóztatását.

2010. május 17. 09:49

Hétfőn indítványozza a Fővárosi Főügyészség Hagyó Miklós egykori főpolgármester-helyettes és két korábbi munkatársa, L. Ottó és Horváth Éva előzetes letartóztatásának elrendelését. A három embert bűnszervezetben elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel és más bűncselekményekkel gyanúsítják. Az előzetes letartóztatás elrendelése a szökés, elrejtőzés, illetve a bizonyítási eljárás megnehezítésének veszélye miatt szükséges és indokolt.

A Blikk információi szerint egy meleg jégeralsót, fogkrémet, fogkefét és rágógumit kért ügyvédjétől a fogdában Hagyó Miklós. A lap szerint Hagyó egy többszemélyes cellában van, és a fogda házirendjének megfelelően hetente kétszer fürödhet. Közben a NOL tudomására jutott, hogy Horváth Évát szívproblémákkal kórházba szállították, majd kivizsgálás után visszavitték a büntetés-végrehajtási intézetbe.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fóbia
2010. május 17. 21:01
És a legfontosabb a vazelin?
miloka
2010. május 17. 17:38
Előzetes letartóztatásba helyezte a BKV-ügyben meggyanúsított Hagyó Miklós volt szocialista országgyűlési képviselőt és főpolgármester-helyettest a Budai Központi Kerületi Bíróság hétfőn.
Horizont
2010. május 17. 16:28
Ennek a hírnek igazán nagyon örülünk! Remélem már ennyitől is szenved a Hagyó!
zoli 29
2010. május 17. 15:08
It is done! http://www.hir24.hu/belfold/67385/hagyo-miklos-marad-a-bortonben.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!