Horváth Csaba tanácsadója nyakig a BKV-botrányban

2010. április 08. 10:18

Nem csak Hagyó Miklós sajtósa volt az egyetlen városházi alkalmazott, akit MSZP-s főnökének köszönhetően fővárosi cégben is foglalkoztattak. Horváth Csaba MSZP-s főpolgármester-jelölt tanácsadója a Fővárosi Egészségközpont Egészségügyi Szolgáltató Zrt. vezérigazgatói posztját töltötte be a közelmúltig.

2010. április 08. 10:18
Bartosné Póczos Marianna, az egészségközpont vezérigazgatójának munkaviszonyát közös megegyezéssel szüntette meg a múlt héten a Fővárosi Közgyűlés. A Horváth Csaba nevéhez köthető budapesti egészségügyi modell keretei között létrejött intézmény 2008 végén alakult, de érdemi munkát azóta sem végzett, írja a Magyar Nemzet.

A lap úgy tudja, hogy a távozó vezérigazgató 2008 óta a városházán is fontos pozíciót töltött be: Bartosné a Főpolgármesteri Hivatal humán várospolitikai főpolgármester-helyettesi irodáján, majd ennek megszűnése után az egészségügyi ügyosztályon is Horváth főtanácsadójaként dolgozott. A lap értesülését Szilágyi Ildikó, a hivatal személyzeti, oktatási és munkaügyi ügyosztályának vezetője is megerősítette, és közölte, hogy Bartosné kinevezése 2008. szeptember 16-tól határozott időre, a főpolgármester megbízatásának idejéig szól.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hülye vagyok?
2010. április 08. 13:06
Egy kis segítség nektek az indexről(ahol már le is vették a címoldalról ezt a baromságot): "A Főpolgármesteri Hivatal sajtóirodája közleményben reagált. Azt írták, a cikk több félreértést és pontatlanságot tartalmaz. Bartosné Póczos Mariann 2008. szeptember 16-tól dolgozott önkormányzati tanácsadói munkakörben a humán várospolitikai főpolgármester-helyettesi irodán, feladatai közé tartozott az egységes budapesti egészségügyi rendszer előkészítése. E folyamat részeként hozta létre a közgyűlés az Egészségközpont Zrt.-t, amelynek vezérigazgatói posztjára 2009. január 29-én egyhangúlag (67:0:0 arányban) Bartosnét választották a képviselők, olvasható a közleményben. Ezért havonta 80 ezer forintot kapott, foglalkoztatása és megbízatása jogszerű volt. Munkaviszonya április 12-én szűnik meg, végkielégítést nem kap, írta a sajtóiroda." Éljen soká a Fidesz által is egyhagúan megszavazott zsíros 80 ezer forint!
hülye vagyok?
2010. április 08. 12:17
A szarkavarás magasiskolája a hír. A bemásolt hírben szó sincs a BKV-ról de a hír címébe berakjátok. Ezzel elmondtattok magatokról mindent. Gratula! Helyreigazítás? Mea culpa ugye azért nem lesz...
zele
2010. április 08. 11:39
Jön még néhány MSZP-Jobbik bomba a hátralévő időben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!