Daróczi Dávidra emlékeztek

2010. április 04. 10:52

Daróczi Dávid rokonai, barátai, szerelme, kollégái, összesen körülbelül ezer ember emlékezett gyertyagyújtással az öngyilkosságot elkövető volt kormányszóvivőre.

2010. április 04. 10:52
A volt kormányszóvivő szerelme, családja és barátai szombat este nyolc órára egy szál gyertyával várták a Parlament előtti rakparton azokat, akik emlékezni szerettek volna Daróczi Dávidra.

Ott volt Liptai Claudia mellett a Daróczi család több tagja, volt kollégáinak nagy része, és több politikus is, köztük Molnár Csaba, Lamperth Mónika, Ficsor Ádám, Gurmai Zita. Ugyancsak megjelent Batiz András, illetve  Szollár Domokos jelenlegi kormányszóvivő, valamint több intézmény szóvivője is.

A rakparton, és a Parlament északi kapujánál, a rakparthoz vezető lépcsőnél mintegy ezer ember vett részt a csendes, néma megemlékezésen, amelyen sokan gyertyákat, mécseseket gyújtottak a Duna-parton.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonvitéz
2010. április 05. 12:29
A gyalázkodást, gúnyolódást tényleg kerülni kell, de szerintem az sem szerencsés megfoglmazás hogy:"feljutott a csúcsra szóvivőként"meg hogy a leghálátlanabb feladatot kapta.Kényszerítette erre valaki?Ment az utcán, megjelent egy fekete ótó, beszállították és egy stukkert szorítottak a halántékához és azt mondták: Dávid életed nagy lehetőségét kínáljuk neked, gondold meg jól elfogadod-e..Ezek után lett szóvivő mint tudjuk.
MrJojo
2010. április 05. 07:45
Több ezren halnak meg naponta akár igy akár úgy mégsem lesz belőle nagy hir meghalt meghalt a közeli hozzá tartozók meg gyászoljanak de nehogy már ezt mindenkitől elvárják...
Talon Karrde
2010. április 05. 07:08
A gyűlölködőknek és okos kérdéseket-feltevőknek üzenem, hogy bárki kerülhet olyan helyzetbe, hogy CSAK az öngyilkosság a kiút. Hajrá fiúk, EZT kívánom nektek! Daróczi Dávid nyugodjék békében.
jónapotkérem
2010. április 04. 21:01
ok. a véleményem már az előző cikknél elmondtam. de azért felhívnám a MANDINER vezérkommentelőjének a figyelmét arra, hogy ezt a kifejezést: romakérdés, nem feltétlenül helyes átvenni, nemcsak azért mert anno a "zsidókérdés"-re hajaz, hanem azért is mert azt az érzetet keltheti, hogy választ kell rá adni. Romának lenni: az nem egy kérdés, hanem egy állapot. a többiben egyetértünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!