Choli Daróczi: Tisztességgel eltemetem a fiamat

2010. április 10. 10:07

Choli Daróczi Józsefet nem hagyja nyugodni fia öngyilkossága. Véleménye szerint nem a depresszió, hanem egy hirtelen rázúduló súlyos probléma miatt dönthetett úgy, önkezével vet véget életének.

2010. április 10. 10:07

Choli Daróczi József, Daróczi Dávid volt kormányszóvivő édesapja értetlenül áll fia öngyilkossága előtt. „Amíg nem tudom meg az okát, addig magamat is vádolom. A lelkem egyik fele azt mondja, tudnom kell, miért választotta a halált, mi elől menekült. A másik felem tiltakozik a lehetőségek feltárása ellen. Kétségek feszülnek bennem, annyi biztos, hogy meghalt az egyetlen fiam, várom, hogy a nagyapja mikor nyúl át érte, a lelke ott van már, ahová vágyott” - nyilatkozta a Blikknek. Daróczinak depressziója mellett anyagi gondjai is voltak, albérletben élt, és édesanyja lakbérét is ő fizette. Szeretett elegáns ruhákban járni, rendszeres vendége volt a belvárosi éttermeknek, kávézóknak.

„Alkoholt sem fogyasztott, pedig szerettem volna, ha néha megiszik velem egy-egy pohár bort. Mindent megbeszélt velünk, már sok próbán túlesett az életben, erős idegzetű, kiegyensúlyozott ember volt, aki szakmájában is bebizonyította stressztűrő képességét. Soha nem mondott olyasmit, amiből kiderült volna vívódása. Voltak ugyan bántó utalások, amikor összejött Claudiával, de ezt ő pontosan tudta kezelni. Claudiát menyünknek tekintjük. Okos, szép, vagány, ugyanakkor szerény nő, befogadtuk a családba, és ő is elfogadott minket. Joci benne látta a szerelmet, a jövőt. Ki kell derítenem, miért halt meg a fiam éppen a boldogsága kapujában” - mondta az édesapa.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sky.net
2010. április 11. 17:09
elvileg ... az is lehet hogy meggyilkolták... de akkor nem amatőrök, vagy maffiózók csinálták mármint hogy öngyilkosságnak látsszon: ami azt jelenti hogy titkosszolgálat műve pl a moszad biztosan képes ilyesmire mondjuk tudott valamit amiről nem jó ha más is tudott volna , és köpni akart ,vagy zsarolt valakit pl egy afféle öszödi beszéddel fenyegetőzött valamelyik médiában választás után ...de ezt nem akarták hagyni mert pl sok pénz és nagy fejek hullottak volna a porba.. aztán megrendelték a "zsidó üzleti érdek" védelmét... na ilyen is volt már a történelemben kitelik tőlük , főleg ha 100 vagy ezer milliárdokat nyúltak le ... és valami komoly dologba látott bele egy kormányszóvívő csak nem akaszt meg ilyen bulit , persze simán meggyilkolni nem lehet , de megöngyilkolni azért elképzelhető... ez is csak egy elmélet..
Shulc
2010. április 10. 17:15
Íme egy hős - Choli Daróczi - aki cigányra fordította a Kommunista Kiáltványt. Marx és Engels elvtársak a mennyből mosolyognak, eme forradalmi tett láttán.
pszichoizé
2010. április 10. 12:36
"kormányszóvivő saját démonjaival küzdött" Érthetetlen. Mik ezek a démonok? Olyat tudok elképzelni, h valami halálos kórt képzelt el a testében, vagy....???? Máig nem értem, h aki teológiát végzett, az hogyan juthatott el gyurcsánysátán szövegírói funkciójához... Ettől függetlenül borzalmasan sajnálatos a halála, nyugodjon békében!
tevevanegypupu
2010. április 10. 11:53
Ugyan mar ki akarta volna megolni, ezek csak talalgatasok, minden ilyen esetben, mikor ismert ember lesz ongyilkos felmerul ez a hulyeseg. Furcsa modjat valasztotta szegeny, de tokeletesen elkepzelheto, hogy depresszios volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!