Tőkés csalta a feleségét?

2010. március 29. 13:45

Válókeresetet nyújtott be Tőkés László romániai magyar EP-képviselő ellen a püspök felesége. Tőkés Edit hűtlenséggel vádolja férjét.

2010. március 29. 13:45
Tőkés Edit válókeresetet nyújtott be a nagyváradi bíróságon, melyben hűtlenséggel vádolja férjét. Az asszony több kalanddal gyanúsítja a református püspököt, amelyeket szükség esetén bizonyítani is tud szerelmeslevelekkel, SMS-ekkel és egyéb jegyzetekkel. A nő állítása szerint 25 éves házasságuk során szellemi trauma és terror áldozata volt, férjének abszurd szokásai voltak, mint például, hogy írásban kommunikált családjával.

Tőkés Edit a válóperi kérelmében azt írja: neki és a gyerekeknek kötelessége volt felírni minden kiadásunkat, csatolva a számlákat és pénztárjegyeket, valamint megjegyzi, hogy férje nem volt hajlandó vele mutatkozni barátai körében, és más nyilvános eseményen sem. A feleség a válás mellett kéri lánykori nevének visszavételét, és gyerektartást követel a királyhágómelléki püspöktől. A Mediafax hírügynökség megkereste Tőkés Lászlót az ügyben, ám ő a családjára hivatkozva nem akart nyilatkozni.

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Talon Karrde
2010. április 05. 14:37
http://blog.roon.ro/pavtsi/2009/09/02/tokes-laszlone-levele-hiteles-avagy-a-402009-szamu-dokumentum-tortenete/ Olvasnivaló a Tőkés-fanoknak.
Pepiofi
2010. március 30. 22:19
Hát - Tőkésné nem egy Hillary Clinton vagy Mrs. Kennedy...akárhogy is , Tőkés az erdélyi magyarság példaképe, az is marad - kicsinyes, méltatalan, ostoba feleség ide vagy oda .
Pisti, az aragorn
2010. március 30. 10:50
A lényegről senki sem beszél: Tőkés Edit nem nyilatkozott az ügyről senkinek!!! Tőkés László ezt nyilatkozta a kiszivárogtatásról az MTI-nek: "A politikus kifejtette: a román sajtó úgy tálalja a hírt, mintha felesége nyilatkozott volna. A valóság viszont az - tette hozzá -, hogy Tőkés Edit nem nyilatkozott a sajtónak, amely megszerezte a válóperes dosszié tartalmát, miközben őt még nem is értesítették a válóper beadásáról és a tárgyalásról." A sajtó tényleg úgy tálalja ezt az egész ügyet, mintha az asszony kiterítette volna a szennyest...
states
2010. március 30. 10:46
A bálványok sorsa már csak az, hogy előbb-utóbb ledőlnek, de legalábbis repedeznek az idők múlásával...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!