Narancsvidék: új MSZP-s szórólap

2010. március 10. 17:17

A legbotrányosabb fideszes önkormányzati ügyeket gyűjti össze egy kiadványban az MSZP. A 12 oldalas füzet a Narancsvidék címet viseli és már elkezdték bedobálni a postaládákba.

2010. március 10. 17:17
Narancsvidék címmel készített kiadványt a MSZP, amelyben a legbotrányosabb fideszes ügyeket gyűjtötték össze. Budai Bernadett szerint a választék igen bő: a szóvivő megemlítette Esztergomot, Fótot, Veszprémet vagy éppen megyei szinten Fejér és Csongrád megyét.

A 12 oldalas füzetet 500 ezer példányban készült el, az aktivisták szerdától kezdik azokat bedobálni a postaládákba. Budai hozzátette: mindez néhány millió forintba került és szerepelni fog abban a kampányelszámolásban, amelyet az Állami Számvevőszéknek nyújtanak majd be. A szóvivő szerint az újság azt mutatja meg, hogy a Fidesz hogyan irányit, kormányoz „kicsiben”.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
élősködő
2010. március 17. 22:42
Csak egy apró bukfenc: 220 lovas, bőrkanapés, TV-s, stb. nagy fekete autót lehet venni közbeszerzésben 10 milláért? Aki tud, azt én is megválasztanám polgármesternek!
Kingston
2010. március 17. 12:18
Nem tudom ki fizette ezt a szenny lapot bár amit elloptak abból bőven futja még jó hogy egy szó sem igaz belőle.Hajrá Magyarország hajrá magyarok.
kispufi
2010. március 11. 09:05
no én fóti vagyok, többször próbáltam összefoglalni, itt a fideszes botrány úgy néz ki, hogy a rendes körülmények között megválasztott fideszes polgármestereket minden szar alapján felfüggesztette a vörös többség, tudatosan játszva a közig. hivatal hiányára, minden önkorm.helyet teleültetve protezsáltjaikkal, az általuk hozott nógrádi jegyzőnő minden felett szemet huny - Kádár rendőre volt, nyugdíjas éveit most megint a párt szolgálatába állította, szvsz neki van nem-politikusként a legnagyobb félnivalója a nem politikai, hanem büntetőjogi felelősségre vonástól -, de a legnagyobb Fidesz-botrány (szövetségi és káderpolitika, ugye), hogy 3 ex-narancsos átülővel - egyik a volt helyi elnök! - lett meg a vörösmaffia többsége. a városüzemeltetés is az ő bandatagjuk kezében van, kétoldalas kreálmányokkal baszta tele a postaládákat nagyszerű eredményeivel, épp csak a avat hagyják természetes úton (olvadás) eltűni az utakról, eg a buszmegállókba nem lehet beállni, annyira kicsorog az odatett szemetes, amit valahogy nem sikerül üríteni, meg ilyen apróságok. Arról is beszélhetne Bernike, hogy a helyi szoci-elnök, igazi kis Hagyó, alja-gengszter miféle cigány verőlegényekkel közlekedik (az Echo TV operatőre tudna mesélni róluk...). Ja, és még a polg.-felfüggesztésekhez: a 2006-os, harmadszor megválasztott polgármestert (aki 26 szavazattasl győzte le az ellenlábast) a közig.bíróság, majd a főv.ítélőtábla jóvoltából sikeresen felmentették, kiírták az időközit, ott dupla szavazatarányú fidesz-siker, őt is felfüggesztették, csak ott másodfokon visszahelyezték, de addigra a Legfelsőbb Bíróság az előző polg. elleni eljárást is semmisnek nyilvánították... és ez a fábry béla nevű, kétszer bukott szoc.polgjelölt lett - a kétszer győztes, persze lószart sem képviselő tóth andrás helyett - az ogy.képv.jelölt is, megfelelőbb ember, nála nem a gerinc hajlékonysági foka a kérdés, hanem egyáltalán a léte (negatív a lelet..), hát legfeljebb háromszor-bukott lesz. de ami botrány van ezen a fóti "narancsvidéken", az biza az elburjánzott szegfűszerű gyomnak köszönhető, drága elvtársak... bocs, hogy hosszú voltam, tán összefüggéstelen is, de nem állhattam meg.
Szenzor
2010. március 10. 22:52
"A 12 oldalas füzetet 500 ezer példányban készült el" Az hogy a picsába jön ki pár millióból. Simán lehet egy darab nyersanyagáron 50 Ft, ha színes, de lehet, h több is. Kíváncsi vagyok, mennyit vallanak be rá. Mindenesetre az Apehot ráküldeném majd arra a nyomdára, aki ezt mondjuk 4-5 millióért megcsinálja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!