Keresztény ember nem szavaz a Jobbikra

2010. március 31. 11:57

A Keresztény Értelmiségiek Szövetségének elnöke az újpogányság terjedésének veszélyeire hívta fel a figyelmet, illetve beszélt a Jobbikról, ami szerinte keresztény embernek nem elfogadható.

2010. március 31. 11:57
Osztie Zoltán, a Keresztény Értelmiségiek szövetségének elnöke a Magyar Hírlapnak adott interújában kijelentette: Az MSZP és az SZDSZ mellett a Jobbikot is szélsőséges pártnak tartja, mely nem európai erő, a Vona Gábor által vezetett párt nem szalonképes a keresztény kultúrkörben, ezért keresztény ember számára nem elfogadható.

Osztie hozzátette: szerinte a Jobbik képviselőit sokszor egyértelműen a gyűlölet motiválja.

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kissapka01
2010. április 02. 10:30
Azért az elég meglepő, hogy Vona Gábort épp Zoltán atya indította el 6-7 éve a KÉSZ-ben, sőt mindenben pártolta is, sőt azt is mondta, hogy azokat "az elveket meg kell jeleníteni a politikában". Valaki megváltozott azóta kettejük közül. http://jobbik.hu/rovatok/orszagos_hirek/vona_gabor_levele_osztie_zoltan_atyahoz
Tündér_Lala
2010. április 01. 16:59
Ez is egy lehetőség, amit többen mondtok. Ennek valódi célja az lehet, hogy a fideszt belekényszerítsék egy PC-be tolódásba, mert ha nem, akkor a jobbikkal azonosítatják a jól bejáratott média kapcsolatok segítségével. (Német, angol, amerikai cikkek) Ennél azonban szerintem okosabbak a fiúk. Egyszerűen józan, tisztességes viselkedés és politika kell és azt jól kell komunikálni. Viszont ha ez így van, akkor annál inkább szükség van a jobbik szavazók azon nemzeti érzelmű és a közösségért tenni is hajlandó részére, akik ha rájönnek arra, hogy csak eszköznek használták őket, csalódásukban visszavonulnak és begubóznak. Ha a fidesz nyitva hagyja a lehetőséget, hogy csatlakozzanak (nem sérti őket vérig, nem seggezi és esetleg később fasisztázza őket) akkor tesz jót a nemzet ügyének. Nekem pedig ez az elsődleges, ha természetesen el is fogadom, hogy nekik a párt majdnem olyan fontos.(Remélem, hogy nem fontosabb.) Ezt a választást pedig azt gondolom, hogy kapitális hibákkal és ostobaságokkal lehet már csak elveszíteni. A harc a 2/3-ért folyik.
pierre bayle
2010. április 01. 09:27
Kicsit aggódom, mert én az LMP-re kívánok szavazni, de félek, hogy elkárhozom. Nem méltóztatna az atya nekem is útmutatást nyújtani? Ügyes a Fidesz: "A térdre, imához"-től eljutottak addig, hogy nekik kampányolnak a csuhások.
mikics
2010. március 31. 22:30
Tehát zsidó/muzulmán /buddhista.....pogány nyugodtan szavazhat a Jobbikra, így teljesítjük a polszakértő plebános parancsát, aki egyébiránt ingyen (= társadalmi munkában) végzi a politikai kioktatásunkat. Amiért fizetést kap az adónkból, az igencsak döcög.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!