Demszky is érintett Antal Attila szerint

2010. március 13. 11:12

Demszky Gábor személyes felelősségéről és a BKV szerződéseiről beszélt a Magyar Nemzetnek adott interjújában Antal Attila volt BKV-vezér, aki szerint személyesen a főpolgármester telefonált rá, és adott utasítást egy üzemanyag-adalék beszerzésére, vagy éppen egy kommunikációs cég alkalmazására.

2010. március 13. 11:12
„Demszky kijelentő módban el szokta mondani, hogy mi lesz” - mondta a főpolgármesterről Antal Attila, a BKV korábbi vezetője. Állítása szerint Demszky közvetve vagy közvetlenül konkrét utasításokat adott neki. Egy alkalommal például elküldte hozzá kabinetfőnökét, Gyekiczky Andrást, hogy rúgja ki H. Évát, Hagyó korábbi szóvivőjét, akit a BKV-nál is alkalmaztak (emiatt ő is gyanúsított a büntetőeljárásban), mert rossz helyre rakott egy nagy virágot egy sajtótájékoztatón, ezért Demszky nem látszott jól a tévében.

Egy másik alkalommal Demszky személyesen hívta fel Antalt - állítja a korábbi vezérigazgató - azzal, hogy a BKV-nak meg kell rendelnie egy bizonyos üzemanyag-adalékot egy bizonyos cégtől. A „pár tízmillió forintos” megrendelést a cég végrehajtotta. Később kielemezték az adalékot, amelynek 98 százaléka gázolaj volt - mondta Antal. Hasonló módon ajánlotta Demszky a BKV-nak a Sawyer-Miller Group nevű PR-céget, amely a főpolgármester kampányát is bonyolította. „Ők majd megoldják a BKV kommunikációs gondjait” - mondta állítólag Demszky Antalnak.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gumimaci
2010. március 13. 18:36
A szicíliai maffia keresztapái a budapesti városházára fognak járni továbbképzésre.
miloka
2010. március 13. 13:59
A korrupció cunami egyre magasabbra csapkod. A végén felcsap a "hegytetőre" is ?? Akkor hova menekülnek a szoclibák???
Lion
2010. március 13. 12:47
Demszky úr még az országban van? :)
StavrosMenace
2010. március 13. 12:15
nahát, tényleg a demszkij is? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!