Tovább oszlik az MDF

2010. február 16. 17:22

A párt Kazincbarcikai Kistérségi Szervezete tagjai kiléptek a pártból, és a kistérségi szervezetet jogutód nélkül feloszlatták. Sajtos Sándor, Tahitótfalu polgármestere, az MDF biztonságpolitikai kabinetjének vezetője is kilépett a pártból.

2010. február 16. 17:22
A kazincbarcikaiak döntésük indoklásaként azt írták, nem tudnak azonosulni „Dávid Ibolya és a pártvezetés jelenlegi cselekedeteivel, a miniszterelnök-jelölt személyével, valamint az SZDSZ-szel kötött választási együttműködéssel”. Hozzátették még, hogy nem statisztálnak az MDF baloldalivá válásához.

Sajtos Sándor szintén a „a kialakult helyzetre való tekintettel” távozott kedden a pártból, amiről már értesítette a párt vezetőségét.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
www.kitvalasztanal.hu
2010. február 16. 19:15
Komoly :) 2 régi párt tűnik el a palettáról...
röviden
2010. február 16. 18:53
Lassan nem a politológusoknak, hanem a fizikusoknak kellene foglalkozni az MDF-fel. Hátha fölfedeznek egy új szubatomi részecskét,pl. a (H)erényi-bozont.
Lion
2010. február 16. 17:50
A Somogyi-féle tisztogatóakció kifejezetten sikeres. Nem mintha ettől nem maradna tiszta selejtpárt az újMaDöF.
freehckr
2010. február 16. 17:39
"az MDF biztonságpolitikai kabinetjének vezetője is kilépett a pártból" Akkor mostantól tényleg veszélyben az MDF? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!