Felvonulhatnak a neonácik

2010. február 15. 16:10

A bíróság hatályon kívül helyezte a rendőrség tiltó határozatát, így megtarthatja „becsület napi” megemlékezését a Hősök terén a Nemzeti Forradalmi Párt.

2010. február 15. 16:10
A BRFK hétfőn közleményben tudatta: a Nemzeti Forradalmi Párt bejelentést tett arról, hogy március 6-án demonstrációt kívánnak tartani a fővárosban, de a rendezvény megtartását a rendőrség a gyülekezési törvényre való hivatkozással megtiltotta. A közlemény szerint a bejelentő felülvizsgálati kérelemmel fordult a bírósághoz, a bíróság pedig hatályon kívül helyezte a BRFK tiltó határozatát.

A Népszabadság múlt szerdán írt arról, hogy az NS Front neonáci tömörülés a „becsület napi” rendezvény szervezését átadta a Nemzeti Forradalmi Pártnak, és német elvbarátaik kérésére március elejére halasztották az eredetileg a múlt hétvégére tervezett megemlékezést. Az Egységes Magyarország Mozgalom szervezésében a múlt szombaton Budapest határában tartottak ilyen jellegű megemlékezést, míg néhányan a budai Várban vonultak fel.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!