Elmarad a neonáci felvonulás

2010. február 10. 12:52

A rendőrség nem kapott a „becsület napja” rendezvénnyel kapcsolatos bejelentést, így a a hétvégén Budapesten biztosan nem lesz megemlékezés.

2010. február 10. 12:52
Szerdai számában a Népszabadság arról írt, hogy az NS Front nemzetiszocialista tömörülés átadta a rendezvény szervezését a Nemzeti Forradalmi Pártnak, és német elvbarátaik kérésére március elejére halasztották a megemlékezést.

Ezzel szemben a szélsőséges honlapok szerint az idei rendezvényeket az Egységes Magyarország Mozgalom szervezi, és mint írták, idén nem akarnak tömegdemonstrációt, ezért szombaton közterületen kívül, Budapest határában, egy tisztáson emlékeznek a 65 évvel ezelőtti budavári kitörésre, az ezt megelőző napokban pedig emléktúrákat tartanak a budai hegyekben.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kanpalisoda
2010. február 10. 14:27
"A rendőrség nem kapott a „becsület napja” rendezvénnyel kapcsolatos bejelentést," És ezt az elvtársak tétlenül nézik?
iMan
2010. február 10. 14:11
Erről egy egész népnek meg kéne emlékeznie,nem csak a "náciknak"!
de ki az a Gyurcsányi?
2010. február 10. 13:32
Egyébként meg abszurd: 1. csak a ún. neonáciknak jut eszébe megemlékezni Budapest véráldozatáról 2. aki megemlékezni szeretne, azt rögtön besorolják ún. neonácinak Megoldás: Hivatalos állami megemlékezést kell tartani, az ostromra és az abban elszenvedett értelmetlen pusztulásra helyezve a hangsúlyt. Így a végső üzenet egy nemzeti szempontból teljesen helyénvaló lenne: a szovjet pusztítás és Budapest nácik általi beáldozása is csak a maygarságnak hozott sznvedést, ezért szuverenitásunkról egy SZOLGAI szövetségért nem mondhatunk le.
de ki az a Gyurcsányi?
2010. február 10. 13:26
És mikor írja le a neokohn/neolib/szoclib (ezek közös halmaza a tudjukkik), hogy ez természetesen a "Jobbik-Fidesz összeborulás" jegyében a Jobbik fideszes "kézivezérlése" révén történ, rajtuk keresztül üzenve a "neonáciknak"?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!