Egálban a sámánok és a szcientológusok

2010. január 20. 09:25

A Magyar Katolikus Egyház kapta a legnagyobb SZJA-felajánlást.

2010. január 20. 09:25
Az egyházak és a kiemelt költségvetési előirányzatok számára 1,115 millió polgár összesen 7,125 milliárd forintot ajánlott fel. A Magyar Katolikus Egyház több mint hárommilliárd, a Magyarországi Református Egyház több mint egymilliárd, a Magyarországi Evangélikus Egyház több mint 300 millió forintot kapott az adófizetőktől. A negyedik helyen a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége, az ötödiken a Magyarországi Baptista Egyház áll, őket a Hit Gyülekezete, és a Magyarországi Szcientológia Egyház, valamint az Ősmagyar Egyház követi. A legkisebb felajánlást, mintegy 11 ezer forintot a Sekina Gyülekezet kapta nyolc támogatótól.

A kiemelt költségvetési előirányzatok közül a gyermekszegénység elleni program kapta a nagyobb, mintegy 1,6 milliárd forintos felajánlást, míg a Nemzeti Tehetség Programra mintegy 417 millió forint gyűlt össze.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!