MDF: oldják fel a titkosítást!

2010. január 05. 12:56

A mágnesszalagok tartalmának nyilvánossá tételét kéri a párt.

2010. január 05. 12:56

A Magyar Demokrata Fórum arra kéri a Nemzetbiztonsági Hivatal főigazgatóját, hogy hozzák nyilvánosságra a 2060-ig titkosított, az elmúlt rendszer titkosszolgálati adatait rögzítő 18 mágnesszalag tartalmát - közölte Csapody Miklós és Roszik Gábor MDF-es politikusok.

Ezeken a mágnesszalagon rögzítették az elmúlt rendszer titkosszolgálatai az állambiztonsági iratok több fontos, korábban elveszetnek hitt dokumentumát, amelyeket decemberben átmásoltak és archiváltak a Nemzetbiztonsági Hivatalnál.

Csapody Miklós országgyűlési képviselő a Duna-gate botrány mai, 20 éves évfordulóján úgy fogalmazott: a nyilvánosságot igényli a történelmi igazságtétel, a szabad történeti kutatás és a társadalom mentális egészségének javítása.

"A diktatúra titkainak egy részét ma is homály fedi" (Hírszerző)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iMan
2010. január 05. 16:12
Ezt már a Fidesz és a Jobbik is megpróbálta kikövetelni. Nem emlékszem,hogy lett volna valami eredménye...
tevevanegypupu
2010. január 05. 14:16
Nem letezik, vegre valamiben egyetertek az mdf-fel. Csak fedjek fel, mondjak meg es aruljanak el mindent.
luccy
2010. január 05. 13:14
Méghogy ők nem populisták :D LOL :D Amúgy szerintem is hülyeség a titkosítás, de ez nem menti fel az MDF-et :D
freehckr
2010. január 05. 13:02
Napi MDF. Holnap milyen lehetetlen kéréssel fognak előállni? Felszólítják mondjuk a mezőgazdasági minisztert hogy piros hó essen? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!