MDF: a KDNP „politikai prostitúciót” folytat

2010. január 11. 16:33

Az igazi konzervatív politika letéteményese a Demokrata Fórum.

2010. január 11. 16:33
Csapody Miklós MDF-es országgyűlési képviselő szerint amit Semjén Zsolt és a KDNP tesz, az nem egyszerűen megélhetési politika, hanem „politikai prostitúció”. Csapody Semjén múlt heti nyilatkozatát kommentálta, miszerint „gladiátorként” Gyurcsány Ferenc amortizálása és Orbán Viktortól való távoltartása volt a feladata.

Roszík Gábor szerint az MDF hordozza a konzervatív, keresztény értékeket: az őszinteséget, az igazmondást, a nyíltságot, az igazság keresését, a korrupció elleni harcot és az elesettek támogatását. Az MDF nem kér a gladiátor-politikából - jelentette ki, demokrataként tudnak jobbat az ész nélküli, megsemmisítésre koncentráló politikánál. „A szakszerűtlen, korszerűtlen kormányzással szemben Bokros Lajos és az MDF korszerű, szakszerű reformpolitikát sorakoztat fel” - fogalmazott. (MTI)

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sunázó
2010. január 12. 09:30
A Maszoptól tanult módszerekkel operál a herényi párt. Ha elkövetsz egy disznóságot, sározd be vele az ellenfeledet. Az emberek elgondolkodnak majd: nem zörög a ... Milyen lehet egy párt, amelyiknek egy CD-hantás kurva a vezetője? Prostituált.
Szenzor
2010. január 11. 22:03
"MDF: a KDNP „politikai prostitúciót” folytat" KDNP: az MDF "politikai homoszexuális pedofíliát" folytat. Nah, végre eljött az idő, h az izraelita egyházi befolyás alatt működő hitgyüli betámadja a katolikusokat...
Öreg
2010. január 11. 19:55
Szegény Antal forog a sirjában! Ő keresztény magyarországot akart! Csapody is elfelejtette a 90-es éveket, mert az akkori - talán csak szinjáték volt- Csapodyval is vitatkozhat. Az Evangélikus egyháznak pedig még Donáthot sem sikerült megemészteni, most jön Roszik ! Az Ő gödöllői gyülekezete megtanithatná becsületre!
phaidros
2010. január 11. 18:47
Mondja ezt egy politikai ... izé, az.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!