Elítélték Overdose gazdáját

2009. november 06. 16:48

A két hét alatt eljáró román bíróságtól másfél évet kapott Mikóczy Zoltán.

2009. november 06. 16:48
Másfél év börtönbüntetésre ítélte a nagyváradi törvényszék pénteken a szlovák állampolgárságú Mikóczy Zoltánt, Overdose társtulajdonosát csődzár alá helyezett javak eltulajdonításáért. Üzlettársát, Györke Dezső Sándor magyar állampolgárt csődbűntettért és okirathamisításra való felbujtásért két év és két hónapos letöltendő börtönbüntetésre ítélték.

Cristian Monenci bíró, a nagyváradi törvényszék szóvivője elmondta: az ítélet értelmében a két külföldi állampolgárt a börtönbüntetés letöltését követően kitoloncolják Romániából, a meghamisított iratokat pedig semmisnek nyilvánították. Az ítélet nem jogerős, így azt Mikóczy és Györke azonnal meg is fellebbezték a nagyváradi ítélőtáblánál.

Overdose tavaszi sérülését követő rehabilitációja Magyarországon folytatódik, miután a telivért a mai nap folyamán szállították haza Angliából.

Már el is ítélték Overdose tulajdonosát - másfél évet kapott (NOL)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
freehckr
2009. november 06. 18:02
Bakker, pár hét leforgása alatt: elkapták, lesittelték, elítélték. Szevasz... Nálunk meg manapság hirdetnek nyolc éve folyamatban lévő ügyekben ítéletet. Eh...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!