Baja Ferenc 2.0-s MSZP-ről álmodik

2009. június 14. 09:31

Baja Ferencet behálózta a webkettő: teljesen internetes alapokra szervezné a nyugdíjasok pártját.

2009. június 14. 09:31
Az MSZP innovációs és informatikai tagozata szombaton azzal az ötlettel állt elő, hogy az internet segítségével újítsák meg és szervezzék újra a pártot. A tagozat elnöke azzal érvelt, hogy szerinte részben az internetes lehetőségek kihasználásának köszönhette a Jobbik is a sikerét. A javaslatot a július 4-i kongresszuson akarják elfogadtatni.

Az MSZP 2.0 Baja szerint olyan internetes közösségi tér lenne, amely a közösségeket aktívan tervező, létrehozó és azokban résztvevő baloldaliakat fogná össze. Ez a a párt egészének, a kommunikációjának és az intézményrendszerének a megújítását is jelentené az informatikai tagozat szerint: ehhez új alapszabály, új eljárások bevezetése kell, a pártvezetésnek pedig oda kell figyelnie tagjai és szimpatizánsai véleményére. A 2.0-ás verzióról kiosztott háttéranyag szerint a megújulás technikai alapfeltétele a pártmunka teljes internetesítése. (MTI)

Go web! (killtheradical)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TuRuL2k2
2009. június 15. 07:07
ádámka: :D
ádámka
2009. június 14. 18:17
ezután már országos listájuk sem lesz, csak egy rss feed :)
Szathmáry
2009. június 14. 16:52
Mondjuk a múlt vasárnapi eredmények szerint az MSZP már most is egy virtuális párt :)
Steppenwolf
2009. június 14. 10:05
Nem is lenne rossz ötlet, hogy az MSZP ezután csak az interneten létezzen. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!