Betiltották a Jehova Tanúit Oroszországban

2017. április 20. 21:07

Orosz ügyészek szerint a vallásos csoport családokat rombol szét, gyűlöletet kelt és életeket fenyeget. A szervezet elutasította a vádakat.

2017. április 20. 21:07

Az orosz legfelsőbb bíróság csütörtökön a Jehova Tanúit „extrémista” szervezetnek minősítette. Az orosz hatóságok a Jehova Tanúinak számos írását a betiltott extrémista irodalom közé sorolták – számol be a Reuters. 

A döntést azután hozták meg, hogy az orosz igazságügyi minisztérium engedélyt kért a vallási csoport Szentpétervár közelében lévő országos központjának bezárására.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2017. július 16. 17:01
IGEN!
exfahrenheit
2017. június 03. 16:28
a diktatúrák mindenféle önálló gyülekezetet betiltanak, ha nem tudják a saját céljaikra használni.. mint pl. a fidesz a Hit gyülekezete szektát, ami ugyanúgy családokat szakít szét, de amit halál nevetségesen még un. "történelmi egyháznak" is kinevezett, iskolákat játszott a kezére, ahol a gyerekeket a földön fetrengetik.. 2010-ben, pénzért engedték a pitbull harci kutya tenyésztését is, ami azóta kiszabadulva sok embert, gyereket súlyosan megsebesített, megölt, mégis hagjyát..
Csigorin
2017. május 13. 21:18
Sut a hozzaszolasodbol, hogy soha egyetlen csaladtagodat/ismerosodet se halozta meg be egy agressziv szekta. Jol van ez igy, es szivbol kivanom hogy soha ne is tapasztald meg. Csak ha nem tudod mi az, akkor ne is beszelj rola.
Földes "Thomas" Tamás
2017. május 08. 21:07
A Valódi Rezsicsökkentést mikorra tervezitek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik