A példa ereje

2017. február 25. 18:27

Ne becsüljük alul a példaállítás értékét, mert ez erősebb, mint ezer szó, ezer „like”, újra-tweetelés vagy YouTube videó.

2017. február 25. 18:27
Ferenc pápa
Twitter

„Ne becsüljük alul a példaállítás értékét, mert ez erősebb, mint ezer szó, ezer »like«, újra-tweetelés vagy YouTube videó.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse
2017. június 06. 23:01
Mit is várhatnánk pápuskától, hisz jezsuita.
szerafim
2017. május 25. 00:51
Megfogadtam, nem foglalkozok Ferenccel, de nem lehet betartani. A világon semmi jelentősége nincs, mégis: Ferenc évtizedek óta TV-t sem használ, ehhez képest egész jól vágja a mai tömegkommunikációt (like, tweetelés, youtube). Gondolom, súgtak a mostani lehetőségekről. (Egyébként JÓ, hogy az Egyház él a technikai vívmányokkal! Tegye!) Ferenc tényleg a "példaállítás" embere. Működése első percétől nagyon erős gesztusokkal él. Kár sorolni. Tudjuk. Minden alkalmat megragad, hogy a PÁPA és az EGYHÁZ megszokott, kialakult ethoszát kétkézzel bontsa lefele. És működik! Tényleg hatékonyabb. A világ ünnepel, ha a nagycsütörtök szertartását menekülttáborban végzi a Laterán helyett, olyanoknak akiket épp kifogtak a tengerből és azt sem tudják hol vannak. Persze teheti, de ezzel kinek üzen és mit? Többszáz fekete muszlim férfi és nő, vajon mit ért a Lábmosásból, az Utolsó Vacsorából? Közeleg Húsvét és előre rettegek, hogy mi lesz az idei helyszín.
raber
2017. május 25. 00:50
Ennél értelmesebbet nem lehet szemlézni? Ilyet én is tudok írni, mint a hajdani szépségkirálynők: nekem a világbéke a legfontosabb. Na ennyit ér ez a bejegyzés.
III. Öreg Banya
2017. május 25. 00:50
E migrács-talpnyaló lenne a példa?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik