Reggae-t nyomtak a templomban a pap-rockerek

2016. október 06. 09:40

A tiszafüredi katolikus templomban egyórás hangversenyt adott a katolikus papokból álló PáterRock együttes. Eljátszották például az Ocho Macho Jó nekem című dalát is.

2016. október 06. 09:40

Az öreg raszta tanítja, everything's all right” – zengte a tiszafüredi templomban a katolikus papokból álló PáterRock zenekar.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
péterx
2017. március 02. 17:02
Ha kiviszik az oltáriszentséget a templomból a koncert idejére , és nem misén zenélnek így , nincs ebben semmi bűnös . Más kérdés , hogy mennyire kell az aktuális divatokból tőkét kovácsolni a lelkipásztorkodás számára . Az atyák jószándéka vitathatatlan , de félő , ha nem Krisztushoz , hanem "bulira" vezetjük a népet , akkor előbb-utóbb elmaradunk , mert a "bulit" a világ jobban csinálja...
acido domingo
2016. november 22. 19:02
Nem érzed modorosnak a 'Filepet' és a hasonlókat? A Biblia lefordításának pont az volt az értelme, hogy a köznapi emberek a SAJÁT nyelvükön olvashatták azt. Ha a családban és a munkahelyen is Károli 430 évvel ezelőtti magyar nyelvét használod, akkor kérlek tekintsd tárgytalannak a kommentet.
I_Isti
2016. november 18. 08:00
"Nem beszélve arról, hogy akármelyik felekezethez is tartozol, az evangélista szó, mindenhol ugyanazt jelenti. A NÉGY evangelistát. " Én Jézus Krisztushoz tartozok, ha ez neked speciel nem tetszik, akkor reklamálj nála! Ha a Biblia evangélistának nevezi Fülöpöt, - még a római katolikus fordítás is ezek szerint - akkor én is evangélistának nevezhetem Fülöpöt. Egyébként meg ma is vannak evangélisták, és pont az a tevékenységük, mint kétezer éve: az evangéliumot hirdetik azoknak, akik esetleg még nem hallották. Az "igazi" evangelista igehirdetését jelek és csodák követik: az emberek meggyógyulnak, megtérnek, csatlakoznak Jézus Krisztushoz. Néhány ma élő evangelista: Carlos Annacondia, Reinhard Bonnke (és tanítványa/utódja, Daniel Kolenda) de a talán legnagyobb mindenféleképpen Billy Graham. (Róluk nagyjából az egész Krisztus teste elfogadja, hogy az Egyházban a szerepük az evangélista szolgálati ajándék.) Egyébként meg én soha nem neveztem magamat reformátusnak. Csak és kizárólag protestánsnak, sőt, neoprotestánsnak. Ez pedig teljesen korrekt osztályozás, ha már mindenáron skatulyázni akarsz! A protestantizmus ugyanis addig nem ér véget, amíg az Egyház tényleg nem áll helyre az évezredes torzult vallásgyakorlatból, és el nem nyeri azt a dicsőséges, szeplőtelen formáját, amiért és akikért Jézus Krisztus vissza fog jönni. Úgyhogy csatlakozhatsz Te is! :D
péterx
2016. november 16. 15:56
Bocsánat , tisztázzuk a fogalmakat : a katolikus egyházban minden , ami nem liturgia , az para-liturgia / para =melletti / .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik